Американські психологи розповіли про секрети мотивації

Новини Полтавщини

schedule
2020-10-23 | 14:46h
update
2020-10-23 | 15:10h
person
np.pl.ua
domain
np.pl.ua
PROвсе Суспільство 
Американські психологи розповіли про секрети мотивації

Коли це можливо, спробуйте знайти групу людей, які мають схожі цілі. Нехай друзі або родичі дізнаються про ваші бажання – вони можуть стати прихильниками і допомогти вам нести відповідальність за прогрес, пише zdorovia.com.ua.

Advertisement

Перестаньте виправдовуватися

Будьте гранично чесні і запитайте себе: “Що заважає мені досягти своїх цілей?” Наприклад, негативне мислення є звичайним перешкодою для людини, що працює над досягненням своїх цілей. Це ефект едипу – якщо ви думаєте, що не можете досягти мети, ваші шанси різко знижуються.

Оцініть енергетичний потенціал

Відсутність мотивації може бути пов’язано з нестачею енергії. Визначте, що може негативно на вас впливати: неспокійний сон, стрес, неправильне харчування або навіть депресія. Переконайтеся, що добре піклуєтеся про себе.

Підготуйте конкретний план дій

Мотивація може прийти від розуміння того, як досягти своєї мети. Швидше за все, ви можете розбити початкову мету на більш дрібні. Це зробить досягнення більш керованим і набагато менш трудомістким.

Використовуйте винагороду як зовнішню мотивацію

Зовнішня мотивація – це химерний спосіб сказати, що ми мотивовані зовнішніми факторами, такими як гроші, хороші оцінки, втрата ваги і т. д. Вирішіть, яким чином винагородити себе за досягнення певних віх. Це відмінний спосіб не загубитися на довгій дистанції. Незалежно від того, скільки вам років, отримання нагороди приносить задоволення, будь то нові туфлі або невелику подорож.

Advertisement

Imprint
Responsible for the content:
np.pl.ua
Privacy & Terms of Use:
np.pl.ua
Mobile website via:
WordPress AMP Plugin
Last AMPHTML update:
23.08.2023 - 13:35:44
Privacy-Data & cookie usage: