Ви тут:
PROвсе Суспільство 

5 секретів, які допоможуть виглядати молодшими

Крім вашого справжнього віку, є багато факторів, які впливають на ваш зовнішній вигляд. Якщо у вас з’явились ранні зморшки або ваша шкіра пошкоджена сонцем, ви виглядатимете старшими, ніж є. Та на щастя, ці проблеми можна усунути, пише Жіночий світ.

Ось 5 речей, які допоможуть вам виглядати молодше:

Зверніть увагу на шкіру рук. Гаряча вода та хімічні речовини сильно пошкоджують захисний ліпідний бар’єр вашої шкіри. Це робить її схильною до пошкоджень, подразнень та сухості. Тому не забувайте про крем для рук і наносьте зволожуючий лосьйон перед тим, як вдягти гумові рукавички, які сушать шкіру.

Подбайте про свої брови. Краще відкладіть пінцет убік та відвідайте професіонала, який надасть вашим бровам правильної форми. Ви навіть не уявляєте, на скільки брови можуть змінити ваші очі та обличчя. Арка брів повинна мати поступовий та м’який підйом.

Підберіть правильні засоби для догляду за шкірою. Коли ви обираєте продукти для догляду за шкірою, перевіряйте, чи є в них три головних інгредієнти, які мають антивіковий ефект – вітамін С, який освітлює та вирівнює тон шкіри; ретиноїди, які сприяють оновленню клітин шкіри; альфа-гідрокси кислоти, або фруктові кислоти, які виступають в якості ексфоліантів та видаляють відмерлі клітини шкіри.

Обирайте легкі тональні основи. Важкі та густі тональні основи підкреслюють зморшки і лущення шкіри. Обирайте легкі тональні креми на водній основі, які мають покриття від легкого до середнього.

Надайте шкірі здорового кольору і сяйва. Один з найпростіших способів покращити вигляд шкіри та виглядати молодше – це використання автозасмаги. З віком наша шкіра втрачає природне сяйво і немає нічого поганого в тому, щоб повернути його за допомогою косметики. Не варто також нехтувати рум’янами, вони освіжають обличчя та роблять його візуально молодшим.

фото ілюстративне

Перейти до вмісту