Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Євробачення – 2021: назвали варіанти проведення

Найголовніший пісенний конкурс Євробачення не відбулося цього року через пандемію коронавірусу. Його перенесли на 2021 рік. Організатори назвали чотири варіанти проведення конкурсу.

Організатори пісенного конкурсу Євробачення-2021 розповіли про чотири варіанти проведення. Вони поділилися рішенням на офіційному сайті.

Чотири варіанти проведення Євробачення – 2021

  1. Традиційний концерт.

У цій ситуації буде провелено звичний конкурс. Він відбудеться в залі Ahoy в Роттердамі. Організатори зазначили, що цей варіант найбільш можливий, якщо знайдуть вакцину від COVID-19.

  1. Концерт з дотриманням соціальної дистанції.

Цей варіант є найбільш можливим. Він схожий до першого, але з додатковими обмеженнями: соціальна дистанція в 1,5 метра, учасники прибуватимуть з визначеною невеликою кількістю людей. Додаткові заходи будуть також обмежені.

  1. Концерт “з дому”.

Конкурс буде так само проводитися в Роттердамі. Проте ті артисти, котрі не зможуть приїхати до Нідерландів, будуть виступати з сцени в своїй країні, а їхнє шоу транслюватиметься онлайн у залі. Ті, кому буде дозволено приїхати, виступатимуть в Роттердамі. Кількість глядачів обмежена.

  1. Повністю онлайн-формат.

Всі виступи учасників у випадку впровадження в Нідерландах жорсткого карантину будуть відбуватися з своїх країн та транслюватися онлайн.

З чотирьох варіантів виберуть один на початку весни. Організатори опиратимуться на ситуацію, що складеться в 2021 році.

Перейти до вмісту