Ви тут:

Україна не готова до легалізації марихуани, зброї та проституції, – Дмитро Разумков

Україна зараз не готова до легалізації зброї, проституції і легких наркотиків навіть в медичних цілях. Про це заявив спікер парламенту Дмитро Разумков, повідомляють Факти.

Щодо останнього голова Ради висловився категорично проти.

– Не підтримую цю ідею. Я сам ніколи не вживав, і якщо ми говоримо про медичні цілі, то у нас дуже часто під красивою вивіскою з’являються погані ідеї. Тому не підтримую, – сказав він.

Стосовно зброї Разумков заявив, що українське суспільство до цього не готове. Щодо легалізації проституції спікер також висловив сумніви. За його слова, українці не готові до цього ментально, релігійно та історично.

– Вважаю, що це не для українських реалій, – сказав він.

Нагадаємо, у жовтні минулого голова Комітету з питань здоров’я, народний депутат від партії Слуга народу Михайло Радуцький заявив, що рішення про легалізацію медичного канабісу буде ухвалене.

За його словами, медична марихуана повинна стати доступною в країні. Але з ухваленням закону в парламенті поспішати не будуть.

Рік тому президент України Володимир Зеленський відхилив петицію про легалізацію зброї. Питання про легалізацію проституції в країні не піднімалося.

Перейти до вмісту