Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

У Руденківській ОТГ після карантину відновлюють роботу освітні заклади, сільські клуби, бібліотеки, перукарні, заклади громадського харчування

У Руденківській ОТГ, що в Новосанжарському районі Полтавщини, після карантину поступово відновлюють роботу освітні заклади, бібліотеки, перукарні, заклади громадського харчування тощо.

Про це повідомили на FB-сторінці Руденківської громади.

Нагадаємо, випадки захворювання на COVID-19 виявили серед учнів та працівників ОЗ Руденківської школи I-III ступенів. Низку закладів у громаді закрили на карантин на 14 днів.

Таким чином, відновлюють роботу такі заклади:

– з 24 вересня комунального закладу “Руденківський заклад дошкільної освіти “Вербичка”;
з 28 вересня відновлюється навчальний процес в Опорному закладі “Руденківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст Руденківської сільської ради” та його філіях в селах Великі Солонці та Дубина;
з 24 вересня відновлено роботу сільського будинку культури в Великих Солонцях, Мар’янівського та Клюсівського сільських клубів та Центру культури та дозвілля для молоді в селі Руденківка (для проведення репетицій, роботи гуртків, любительських об’єднань та клубів за інтересами), сільських бібліотек, перукарні, закладів громадського харчування на території Руденківської ОТГ.
Перейти до вмісту