Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

У Полтаві відбудеться круглий стіл “Партнерство малого і середнього підприємництва Полтавщини – для спільної мети. ТОП-5 пріоритетів розвитку”.

29 вересня о 14-00 у приміщенні конференц-залу готелю «Алея Гранд»  (м. Полтава, вул. Соборності, 57) відбудеться засідання  круглого столу «Партнерство малого і середнього підприємництва Полтавщини – для спільної мети. ТОП-5 пріоритетів розвитку».

Аналітичний Центр “Бюро економічних та соціальних досліджень” запрошує взяти участь у засіданні круглого столу «Партнерство малого і середнього підприємництва Полтавщини – для спільної мети. ТОП-5 пріоритетів розвитку», що відбудеться 29 вересня 2020 року у приміщенні готелю “Алея Гранд” м. Полтава. Початок – 14-00. 

Для реєстрації необхідно заповнити  гугл-форму: https://forms.gle/JgJ7ZBq83K3NY89y7

Підтвердження участі буде надіслано зареєстрованим учасникам на електронні пошти, вказані під час реєстрації. Контактна особа – Вадим Штефан 0503056201, [email protected]. Кількість місць з урахуванням карантинних заходів обмежена.

У ході заходу буде презентовано результати дослідження основних проблемних питань розвитку підприємництва у Полтавській області та обговорено варіанти і способи їх вирішення у межах компетенції органів місцевого самоврядування.

З попередніми матеріалами досліджень можна ознайомитись на офіційній сторінці Аналітичного Центру https://www.facebook.com/esoc.org.ua

Організатор заходу  – Аналітичний Центр «Бюро економічних та соціальних досліджень» (Полтава), за підтримки CIPE (Center for International Private Enterprise).

***

Захід здійснюється у рамках всеукраїнської адвокасі-кампанії по просуванню інтересів підприємництва за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва (СІРЕ).

Перейти до вмісту