Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві перевірили громадський транспорт на дотримання карантинних обмежень

В обласному центрі провели чергову перевірку громадського міського та приміського транспорту щодо  дотримання карантинних вимог у громадському транспорті. Зокрема, перевіряли дотримання маскового режиму пасажирами та водіями, заповнюваність транспорту.

Рейд провели представники облдержадміністрації, Полтавської РДА, відділу з питань транспортних перевезень та зв’язку виконавчого комітету Полтавської міської ради, повідомили у Полтавській ОДА.

Перевіряли автобуси, які виїжджають від центрального ринку.

«Відповідно до доручення керівництва області посилили проведення перевірок. Здійснюємо їх регулярно. Цього тижня, наприклад, в обласному центрі їх проводимо щодня. Це як перевірки автомобілів на маршрутах, на автовокзалах, так і матеріальних баз випуску транспортних засобів. Щотижня підбиваємо підсумки проведення цих заходів, проводимо тематичні наради й аналізуємо, на що звернути більше увагу, де посилити роботу. Кожен район, об’єднана територіальна громада, місто обласного значення мають право здійснювати такі перевірки. Облдержадміністрація цю роботу координує», – розповів т.в.о. начальника Управління інфраструктури та цифрової трансформації ОДА Сергій Марчишинець.

Фахівці, які перевіряли трапнспорт, розповіли, що водії стали сумлінніше дотримуватися карантинних вимог.

Подібні рейди в області проводитимуть і надалі. Наступні перевірки планують здійснити на залізничних вокзалах, автовокзалах і автостанціях. Окремий напрямок роботи – перевірка баз стоянок транспортних засобів щодо дотримання карантинних вимог.

Фото: Полтавська ОДА 

Перейти до вмісту