Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці знизили тарифи на теплову енергію виробництва Кременчуцької ТЕЦ

Виконавчий комітет Кременчуцької міської ради 8 вересня прийняв рішення «Про встановлення товариству з обмеженою відповідальністю «КРЕМЕНЧУЦЬКА ТЕЦ» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води для категорій споживачів».

Про це повідомили у Кременчуцькій міськраді.

За словами начальника управління економіки Миколи Здойми, після прийняття даного рішення у разі укладання договорів з надавачами послуг вартість теплової енергії для населення знизиться на 25, 9%. Наразі кременчужани сплачують 1 998 грн. за 1 Гкал, новий тариф – 1480 грн. за 1 Гкал. Гаряча вода на сьогоднішній день коштує 127 грн. за 1 кубічний метр, після прийняття рішення ціна знизиться до 87 грн. за 1 кубічний метр

Міський голова Кременчука Віталій Малецький поставив перед управлінням економіки, департаментом житлово-комунального господарства та надавачами послуг завдання відпрацювати покроковий механізм укладання договорів для житлових будинків ОСББ та тих, що обслуговуються управляючими компаніями. Він наголосив, що необхідно зробити все задля того, щоб кременчужани сплачували за теплову енергію відповідно до затвердженого рішення виконкому менше, ніж сплачують сьогодні.

фото ілюстраційне

Перейти до вмісту