Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У кременчуцькому парку “Придніпровський” встановили оригінал гвинтокрила Мі-2

В одному з мальовничих куточків парку культури та відпочинку Кремечука «Придніпровський» відкрили пам’ятний знак – оригінал гвинтокрила Мі-2. Гелікоптер було встановлено з нагоди 60-ї річниці заснування Кременчуцького льотного коледжу.

Як розповіли у Кременчуцькій міськраді, на території біля пам’ятного знаку, який ще називають і меморіалом «Слави вертолітникам», зробили благоустрій, уклали тротуарну плитку.

Наразі працівники КП «Благоустрій Кременчука» втілюють в життя створений ними проєкт із озеленення. Цей мальовничий куточок завдяки професіоналам, які дбають про красу нашого міста, відтепер прикрашатимуть платани, кулеподібні акації, плакучі черешні та композиції з кущів. У підніжжя пам’ятного знаку замість газонної трави висадили ялівець «Вілтоні», який з часом заплететься і створить навколо гелікоптеру зелений килим.

Міський голова Кременчука Віталій Малецький зазначає: «Приємно, що про красу нашого міста дбають як працівники комунальних підприємств, так і представники державних та приватних структур. Ця синергія дає прекрасний результат. Кременчук по праву стає кращим містом в Україні!».

Перейти до вмісту