Ви тут:
PROвсе Культура Суспільство 

TRACH спільно з Nanna оприлюднили нову дуетну роботу з назвою «Я буду танцювати»

«Я буду танцювати» – сингл, який змушує замислитись про важливе: жити зараз і сьогодні, реалізовуючи себе і змінюючи світ навколо. Ця пісня про те, що кожен з нас є особистістю з унікальним потенціалом та внутрішньою силою. Попри всі виклики долі та випробування ми здатні продовжувати рухатись вперед і ставати з кожним кроком все ближчими до мети.

За словами артистів, кожен з нас пише свою історію життя, не знаючи наперед, яким буде фінал. Ми всі – звичайні люди, обтяжені купою проблем, інколи втрачаємо віру у власні сили. І хоча моменти відчаю та розчарування трапляються, головне – продовжувати «танцювати», бачити й цінувати все прекрасне довкола. Невпинно мрійте, долайте труднощі, відпускайте минуле з легкістю та смакуйте життя у всіх його проявах!

Авторство слів та музики композиції належить Яні Ковальовій (Nanna).

«Ми не розглядали можливості майбутньої співпраці заздалегідь. Але у цей непростий період мені дуже хотілось потішити слухачів піснею з позитивною енергетикою, яка б змушувала танцювати з перших секунд. Тому весь творчий процес написання композиції відбувався дуже легко і натхненно, за декілька годин. Відтак, все склалось і ми поповнили нашу спільну аудіографію ще однією піснею. Символічно, що рівно п’ять років минуло з того часу, як ми представили нашу першу дуетну роботу – «Серед тисячі людей». Тож сьогоднішній реліз «Я буду танцювати» є своєрідним ювілеєм нашої спільної творчості», – коментує співачка.

Перейти до вмісту