Ви тут:
Суспільство 

Презентували перший у світі смартфон з невидимою фронтальною камерою

Компанія ZTE нарешті презентувала перший у світі смартфон з невидимою піддисплейною фронтальною камерою, який оснащений безрамковим дисплеєм без вирізів будь-якого вигляду чи висувних камер.

Як повідомляє itsider, компанія вже почала приймати попередні замовлення на три різні версії, які будуть доступними у фіолетовому, золотистому, голубому та чорному кольорах.

ZTE пропонує стандартну версію з 6 ГБ оперативної та 128 ГБ внутрішньої пам’яті за ціною 322 долари, середню версію з 8 ГБ оперативної та 128 ГБ внутрішньої пам’яті за 366 доларів, а також флагманську версію з 8 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ внутрішньої пам’яті за ціною 410 доларів, причому всі версії стануть доступними вже десятого вересня. Смартфон отримав піддисплейну фронтальну камеру третього покоління.

Читайте також: Huawei незабаром представить власну операційну систему для смартфонів

ZTE Axon 20 5G отримав FHD+ дисплей з діагоналлю 6.92 дюйма. За роботу пристрою відповідальний субфлагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 765G, а за автономність – акумулятор об’ємом 4220 мАг, у якого є швидка зарядка потужністю 30W. ZTE Axon 20 5G оснащений основною камерою 64 МП + 8 МП + 2 МП + 2 МП, а роздільна здатність основної камери складає 32 МП.

Перейти до вмісту