Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Посол Литовської Республіки в Україні Вальдемарас Сарапінас відвідав Кременчук

17 вересня Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні пан Вальдемарас Сарапінас та Міністр-радник пан Саулюс Лабутіс відвідали місто Кременчук.

У рамках візиту відбулася офіційна зустріч міського голови Віталія Малецького з головою дипломатичної місії Литовської Республіки в Україні. Керівник міста докладно розповів про стан співпраці між містом і Литвою, запропонував ряд нових, важливих для міста, напрямків співпраці. В зустрічі взяли участь заступник міського голови Ольга Усанова та заступник директора Інституту розвитку Кременчука Андрій Мельник.

Про це повідомили в Кременчуцькій міській раді.

“Кременчук – один з яскравих прикладів литовсько-української співпраці в різних галузях: економіка, культура, освіта, тощо. Активно розвиваються побратимські зв’язки між Алітусом і Кременчуком, успішно впроваджується досвід Литви в сфері неформальної освіти, міжвузівської кооперації, реалізуються економічні проекти, зокрема, між НВФ “Техвагонмаш” та Вільнюським локомотиворемонтним заводом тощо”, – йдеться у повідомленні міськради.

Перейти до вмісту