Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

Полтавців запрошують на сюжетно-тематичну екскурсію з елементами театралізації

19 вересня у Полтавському літературно-меморіальному музеї Івана Котляревського відбудеться сюжетно-тематична екскурсія з елементами театралізації “Минуле, що живе в майбутньому”.

Цей захід відбудеться у рамках Днів європейської спадщини 2020 у Полтаві.

Полтавців запрошують долучитись до екскурсії, для цього необхідно попередньо зареєструватись за номером 066 540 89 04 або за посиланням.

“Екскурсія занурить Вас в історичне минуле нашого міста та відкриє цікавий простір давно знайомих архітектурних пам’яток в площині культурно-освітнього розвитку громади. Автори екскурсії концентрують увагу на маловідомих сторінках життя полтавців та архітектурних пам’ятках, які не входять до головних туристичних об’єктів міста, але функціонально продовжують наповнювати духовний потенціал полтавців і є знаковими у міському просторі”, – йдеться в анонсі екскурсії.

Початок о 19-й годині.

На початку екскурсії – обов’язковий температурний скринінг та наявність у учасників індивідуальних засобів протиепідемічного захисту. Організатори залишають за собою право відмовити екскурсанту в наданні послуги за наявності у останнього очевидних симптомів респіраторного захворювання.

 

Перейти до вмісту