Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

Полтавців запрошують до участі у конкурсі студентських наукових робіт “Від студентського самоврядування – до самоврядування громад”

Полтавська обласна рада запрошує студентів 2 – 5 курсів та студентів магістратури вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Полтавської області (окремих авторів чи авторські колективи) до участі в щорічному конкурсі студентських наукових робіт «Від студентського самоврядування – до самоврядування громад».

На конкурс подаються роботи, що містять науково-теоретичні і науково-практичні дослідження з проблем місцевого самоврядування та побудови громадянського суспільства.

Основні тематичні напрями:

• реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади;

• підвищення якості надання муніципальних послуг (освітніх, медичних, культурних, житлово-комунальних, транспортного обслуговування та ін.), що надаються населенню на рівні територіальних громад;

• підвищення рівня забезпечення правопорядку в територіальних громадах;

• питання охорони довкілля;

• актуальні проблеми молоді: стан, шляхи їх вирішення.

Робота в друкованому та електронному варіантах, обсягом до 40 друкованих аркушів, разом з довідкою про навчання з навчального закладу, ксерокопією паспорта та ідентифікаційного коду автора (співавторів), контактними телефонами подається в Полтавську обласну раду (м. Полтава вул. Соборності, 45, кімната 401) до 1 листопада 2020 року.

Студенти-лауреати конкурсу минулих років повторно до участі в конкурсі не допускаються.

Основні критерії оцінювання робіт: актуальність теми; використання достовірних статистичних даних; відповідність потребам конкретної території; науковість; творчий підхід до аналізу порушеної проблеми; результативність дослідження (наявність конкретних рекомендацій і пропозицій, їх практична значимість); ясність та доступність викладу матеріалу; оформлення.

За результатами публічного захисту наукових робіт на засіданні журі, що відбудеться у форматі конференції, переможцям будуть присуджені: Перша премія – 5000 грн, Друга премія – 4000 грн, Третя премія – 3000 грн. Також переможці конкурсу отримають дипломи.

Урочисте нагородження лауреатів конкурсу відбудеться у грудні до Дня місцевого самоврядування.

Довідки за телефоном: 56-97-81

Перейти до вмісту