Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавський ЦНАП розпочали вводити в експлуатацію

У Полтаві, на вулиці Соборності, завершили зведення будівлі нового Центру надання адміністративних послуг. Відсьогодні розпочинаються роботи для введення будівлі в експлуатацію і запуску роботи ЦНАПу.

Про це повідомили у Полтавській ОДА.

Почали будувати ЦНАП у Полтаві ще в 2018 році, але через затримки фінансування, зміну підрядної організації та корегування проєкту роботи були зупинені. Відновилося будівництво наприкінці листопада 2019 року.

“І сьогодні триповерхова будівля ЦНАПу повністю збудована. Розпочинаємо процес введення в експлуатацію, закупівлі обладнання. Щодо моделі надання послуг, то ми співпрацюємо з Міністерством цифрової трансформації. І всі найсучасніші програми будуть запровадженні тут, у полтавському ЦНАПі”, – написав у своєму Telegram-каналі голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

Будівля має три поверхи загальною площею 2000 квадратних метрів. Споруда прозора у форматі «open space». У ЦНАПі працюватимуть близько 90 осіб.

На першому поверсі в перспективі будуть рецепція, вестибюль для відвідувачів, зона самообслуговування, фотокабіни, місце для сканування та копіювання документів, приміщення громадського призначення з обслуговування населення (прийняття та реєстрація запитів, видача довідок та документів, надання консультацій), банк.

Локація другого поверху передбачає приміщення громадського призначення з обслуговування, кафе швидкого харчування, зону рекреації, медичний кабінет. На третьому поверсі – кабінети, приміщення персоналу, кімнати для переговорів.

Також будівля буде доступною і безбар’єрною для людей з інвалідністю: це забезпечення пандусами, спрямовуючими тактильними плитками, наліпками на всіх скляних поверхнях, поручнями.

Фото: Telegram

Перейти до вмісту