Ви тут:
Полтавщина Р Суспільство 

Олег Кулініч: “Результатом “Довіри” повинна стати перемога на виборах до облради. У нас є все, щоб цього досягнути”

Народний депутат, ініціатор створення партії «Довіра» Олег Кулініч переконаний, що політична сила може розраховувати на переможний результат під час виборів до Полтавської обласної ради.

Про це він заявив під час виступу на урочистому зібранні команди політичної партії «Довіра».

«Я вважаю, що якщо починаєш якусь справу, то потрібно прагнути максимального результату. Результатом «Довіри» повинна стати саме перемога на виборах до Полтавської обласної ради. І у нас є все, щоб цього результату досягнути!», – зазначив Олег Кулініч.

Він додав, що «Довірі» вдалося об’єднати найбільш потужну команду в Полтавській області.

«Ми об’єднали більше 60% діючих голів громад. У нашій команді є голова Полтавської облради Олександр Біленький, мери міст обласного значення – Миргород, Лубни, Гадяч. У нашій команді діючі голови громад Лохвиці, Чорнух, Пирятина, Зінькова, Шишак, Хорола, Градизька, Кобеляк, Решетилівки та багато інших. У нас є потужні аграрії, які показують, як працює і розвивається аграрний сектор в Україні і на Полтавщині зокрема. У нас є потужні підприємці, вчителі, лікарі. У нас в команді є Герой України Тетяна Корост і багато заслужених діячів у своїх галузях», – повідомив Олег Іванович.

Лідер «Довіри» підкреслив, що зараз для мешканців області ключовим є професіоналізм тих людей, яких вони оберуть до місцевого самоврядування.

«Окрім основних питань, таких як безробіття, низький рівень заробітних плат і пенсій, від’їзд молоді закордон, люди незадоволені і низьким професіоналізмом представників влади. Тому дуже важливо, щоб на цих виборах обрали найкращих. Люди повинні відчути після 25 жовтня, що про них думають і про них не забули», – зауважив Олег Кулініч.

Він підкреслив, що дуже радий тому, що на зібрання такої молодої партії як «Довіра» прийшли без перебільшення лідери місцевого самоврядування Полтавщини.

«Будь-які реформи на місцях не матимуть перспективи, якщо мешканці Полтавщини не довіряють місцевому самоврядуванню. Саме тому ми і об’єднали тих представників, які мають беззаперечну підтримку, повагу і довіру людей. І наша головна мета – повернути людям довіру, і показати, що ми самі здатні творити нову історію нашої області, працювати та розвивати кожну громаду Полтавщини», – резюмував Олег Кулініч.

Нагадаємо, що у суботу, 19 вересня, політична партія «Довіра» висунула 84 кандидати до Полтавської обласної ради, а також одноголосно ухвалила програму Полтавської обласної організації партії.

Прес-служба партії «Довіра»

Перейти до вмісту