Ви тут:
Полтавщина Р Суспільство 

Ольга Савченко представила команду партії “Слуга Народу” у Кременчуцькому районі

10 вересня партія “Слуга Народу” представила ТОП-кандидатів у місцеві ради Кременчуцького району Полтавщини.

“До управління громадою мають прийти нові лідери, сповнені амбіцій та бажання будувати сучасну, європейську країну. Кандидати повинні відповідати викликам сучасного світу, сповідувати його цінності та мати кредит довіри серед виборців”, — зазначила голова Полтавської обласної організації партії “Слуга Народу” Ольга Савченко. 

Народний депутат України Олексій Мовчан наголосив на відповідальності кандидатів перед громадою, яка їх обере, та побажав успіху майбутнім міським головам.

“На вас лежить величезна відповідальність, бо ви маєте не тільки виправдати сподівання своєї громади, а ще й стати надійним плечем для Президента для впровадження реформ на місцях”

Відтак, були представлені майбутні кандидати на посаду голів об’єднаних територіальних громад та їх команди: 

Сергій Порчирян, кандидат на посаду голови Кременчуцької об’єднаної територіальної громади;

Юрій Муха, кандидат на посаду голови Горішньоплавнівської ОТГ;

Олег Лєднік, кандидат на посаду голови Глобинської ОТГ;

Сергій Кулик, кандидат на посаду голови Градизької ОТГ;

Олександр Краплина, майбутній кандидат на посаду голови Піщанської ОТГ;

Сергій Дзюбан, кандидат на посаду голови Кам`янопотоцької ОТГ;

Андрій Пирог, кандидат на посаду голови Омельницької ОТГ;

Сергій Кузьменко, кандидат на посаду голови Пришибської ОТГ;

Артем Доценко, кандидат на посаду голови Семенівської ОТГ;

Борис Пустовойтов, кандидат на посаду голови Оболонської ОТГ.

На презентації команд були окреслені пріоритети команд та ключові завдання для розвитку кожної з громад.

Претендент від партії Президента Сергій Порчирян серед пріоритетних питань у своїй діяльності назвав створення робочих місць, комфорт містян, а також модернізацію сфери ЖКГ.

За його словами, реконструкції потребують — у першу чергу — центральне опалення та водопостачання. Необхідно розробити комплексну програму із залучення державних та приватних інвестицій. Подальшого вдосконалення потребує транспортна система: розвиток сучасного громадського транспорту, ремонт доріг. Необхідно завершити реформу медицини, зокрема, другого рівня. Лікарі повинні отримувати достойну заробітну плату, а пацієнти — високоякісні послуги у медичних закладах міста.

“Я впевнений, що ми можемо вирішити проблеми міста, створюючи умови для малого та середнього бізнесу, залучаючи інвестиції, використовуючи нові технології, підходи до організації процесів. Необхідно ефективно керувати ресурсами та правильно розподіляти  бюджетні кошти. Саме цим наразі займається уряд та Президент, реалізуючи свої програми. Тому я впевнений, що в команді з Президентом нам точно все вдасться!”, — зазначив Сергій Порчирян.

Перейти до вмісту