Ви тут:
Спорт Суспільство 

Одна з найвідоміших український спортивних телепрограм припинила існування

1+1 media оголосив про зміни в програмуванні спортивного контенту на телеканалах групи.

Як повідомляє footboom, програма “ПроФутбол” більше не виходитиме в ефірі, медіахолдинг зосередиться на футбольних трансляціях, зокрема, уже є домовленості з футбольними клубами “Динамо” та “Дніпро” (саме у такому написанні – прим. ред.), тривають переговори з іншими ФК. У серпні 2020 року програмі “ПроФутбол” виповнилося 10 років. Проте випуск від 16 серпня 2020 став останнім в історії телепередачі. Низка причин, зокрема, вплив карантину на зменшення кількості спортивних подій і, відповідно, контенту власного виробництва; а також неможливість довгострокового планування, спричинена карантином, і зниження глядацького попиту на спортивний контент на телебаченні загалом призвели до необхідності переглянути стратегію розвитку спортивних проєктів медіагрупи.

Наразі управління спортивних проєктів 1+1 media на чолі зі Степаном Щербачовим аналізує глядацький інтерес і шукає нові формати спортивного контенту, у тому числі в синергії телебачення та діджиталу. Компанія вносить всіх співробітників програми у кадровий резерв та розглядає можливість залучення колег до інших поточних проєктів групи. Також 1+1 media повертає до ефіру трансляції футбольних матчів. Наразі холдинг підписав договори з футбольними клубами “Динамо” та “Дніпро”, завершуються перемовини з низкою інших клубів. Уже незабаром глядачі зможуть знову вболівати за улюблені команди.

Читайте також: Кубок України: “Гірник-спорт” на останніх хвилинах дотиснув “Олімпію”

Так, наступної п’ятниці, 11 вересня, о 19:00, на телеканалі “2+2” відбудеться трансляція зустрічі команд “Динамо” — “Десна”.

“ПроФутбол” — футбольно-аналітичне ток-шоу, у студії якого обговорювалися найяскравіші моменти матчів Ліги Чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА, Ліги Чемпіонів України й водночас Першої та Прем’єр-ліги України, новини футбольної індустрії, трансфери, реформи, прогнози, чутки. Уперше програму “Профутбол” на своїх екранах глядачі побачили 30 серпня 2010 року. До червня 2020 року “ПроФутбол” виходив на телеканалі “2+2”, а із червня прихильники програми могли переглядати випуски одразу після трансляцій матчів Української прем’єр-ліги на каналі “УНІАН”. Першими ведучими програми були Лідія Таран та Костянтин Андріюк, а з березня 2011 постійними ведучими стали Ігор Циганик та Олександра Лобода.

Перейти до вмісту