Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Хлібовиробники Кременчука презентували виготовлення тостового хліба та лаваша

Презентація тостового хліба та лаваша, проведена колективом Кохнівського хлібзаводу, була приурочена Дню народження Кременчука. Участь у ній взяв міський голова Віталій Малецький, директор Кохнівського хлібзаводу Сергій Ващенко, головний технолог підприємства Тетяна Клунко та співвласник ТОВ «Кохнівський хліб» Сергій Мазур.

Міський голова Кременчука Віталій Малецький оглянув виробничі потужності одного з головних хлібокомбінатів Полтавської області. У рамках візиту з керівництвом підприємства були обговорені питання щодо перспектив подальшого розвитку виробництва хлібопекарських виробів, збільшення кількості робочих місць тощо.

Про це повідомили у Кременчуцькій міськраді.

Керівник Кременчука зазначив, що за останні роки Кохнівський хлібзавод змінився кардинально. Ще кілька років тому хлібопекарське виробництво було в стадії відродження, а наразі це абсолютно новий завод із трьома сучасними виробничими лініями, де застосовуються передові хлібопекарські технології. Віталій Малецький підкреслив, що Кохнівський хлібзавод для міста по суті є бренд-легендою, значним платником податків і підприємством, яке робить значний внесок у розвиток Кременчука.

Варто зазначити, що на сьогодні на Кохнівському хлібзаводі виготовляється 75 тис. хлібин на добу. Це повністю задовольняє потреби споживання хлібобулочного продукту Полтавського регіону. Головна перевага інноваційних ліній виготовлення хліба – безконтактне виробництво. Особливістю виготовлення продукції Кохнівського хлібзаводу є класична рецептура, очищена вода, борошно вищого ґатунку та сіль.

Перейти до вмісту