Ви тут:
Суспільство Україна 

Гімн Дня Всесвітнього прибирання голосами українських артистів

Українські артисти: учасники нацвідбору Євробачення, Голосу Країни, X-Фактору, об’єдналися до дня Всесвітнього прибирання й злилися в один голос – голос World CleanUp Day в Україні у новому синглі “Збережи мене” від музичного проєкту MENTIONS. Сингл здобув статус офіційного гімну Дня Всесвітнього прибирання в Україні, організаторами якого є глобальний екологічний молодіжний рух Let’s Do It!

“Збережи мене” – це заклик до усіх бути людьми, жити з любов’ю у серці до оточуючих та навколишнього середовища!

«Україна разом із мільйонами активістів зі 180 країн світу щороку в третю суботу вересня виходить на Всесвітній день прибирання “World Cleanup Day”. В акції беруть участь усі, незалежно від віку та географії. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднуються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття», – розповідає Юлія Мархель – організатор всеукраїнського молодіжного руху Let’s do it Ukraine.

До створення хорової частини пісні долучились 19 різних за стилем та унікальних артистів:

– INGRET
– Саша Біляк (Mountain Breeze)
– Катя Гапочка (гурт Гапочка)
– ILCHY
– Юлі Запорожець (гурт JULINOZA)
– Vlad Veleev (Гурт Refinders)
– Alice Change
– ZELENOOKA
– KULSHENKA
– KLER
– Віталій Калініченко (гурт Веремій)
– Гурт GannaBaby
– ROMANCE
– MARLEN
– Валентин Мушинський (гурт One Light Inside)
– DJ CRYSTAL GIRL
– Ольга Швед (гурт Голос Душі)
– KATE
– Олександр Дученко (AlexDone)

«Ідея з’явилась максимально спонтанно, як і всі подібні ідеї, що саме через це не ризикував втілити. А в цьому випадку моє внутрішнє відчуття наполягло ризикнути. Якась впевненість у силах і у тому, що це необхідно світу, давали сили робити кожен наступний крок. Терміни та задача були екстремальними. На те, щоб організувати усіх артистів, домовитись зі студією звукозапису, зробити візуальну складову, запис, зведення та мастеринг був лише тиждень. І я безмежно вдячний усім, хто доторкнувся до “Збережи мене” та допомагав з організаційними процесами! Окрема безмежна подяка усім екосвідомим артистам, які погодились на цю авантюру. З більшістю ми не були знайомі, проте вони так само як і я повірили в ідею», – розповідає Паша (MENTIONS) – автор та саундпродюсер “Збережи мене”, офіційний амбасадор молодіжного екологічного руху Let’s Do It.

 

Перейти до вмісту