Ви тут:
Суспільство 

Google змінює зовнішній вигляд екранної клавіатури Gboard для Android

Корпорація вже деякий час працює над редизайном фірмового додатка-клавіатури Gboard для Android. Тепер компанія, нарешті, почала розгортати оновлення для бета-тестерів. У свіжій версії пошуковий гігант замінить приївся шрифт Roboto на Product Sans, що зробить дизайн програми більш лаконічним.

Як повідомляє 3dnews, Google вирішила покінчити з сірим кольором підкладки, замінивши його на білий. Кнопки, навпаки, стануть більш темними. Що стосується клавіші пошуку, вона буде виконана в сірому кольорі, як і клавіші Shift і BackSpace. Темна тема також зазнала змін. Підкладка стала повністю білою, а клавіші стали трохи світліше. Крім того, Google, судячи з скріншотів, прибрала з кнопок позначення символів, доступних при тривалому натисканні. Ймовірно, їх можна буде повернути через відповідний пункт в налаштуваннях програми.

Google впроваджує оновлення на стороні серверів. На жаль, не всі користувачі бета-версії клавіатури отримають оновлений дизайн на даному етапі. Проте, очевидно, що вже незабаром новий вид клавіатури стане доступний широкому колу користувачів.

Перейти до вмісту