Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

COVID-19: у Кременчуці діє 15 карантинних зон

У Кременчуці у зв’язку з виявленням підтверджених випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 у громадян посилюються протиепідемічні заходи в санітарних зонах.

Зокрема, продовжується виконання додаткових карантинних обмежень в межах санітарних зон:

– № 1, 7, 10, 12, 14, 15, 20, 21, 22, 27, 28;

відновлюються додаткові карантинні обмеження санітарних зон:

– № 11 (вул. Київська, проспект Свободи);

– № 13 (в межах мікрорайону Лашки);

– № 19 збільшеної в межах (квартал 304, вулиця Ціолковського, вулиця Олексія Древаля до провулка Можайського, вулиця Великокохнівська);

визначається санітарна зона:

– №31 в межах внутрішнього периметру що знаходиться між наступними вулицями – вулиця Салганна, вулиця Жилбудівська, вулиця Вагонна, вулиця Кохнівська, провулок Бахмацький (в межах мікрорайону 2-й Занасип).

Про це розповіли у Кременчуцькій міськраді.

Мешканцям визначених санітарних зон необхідно дотримуватися протиепідемічних заходів, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

Департаменту житлово-комунального господарства виконавчого комітету Кременчуцької міської ради та управителям житлових будинків необхідно проводити дезінфекційні заходи за місцем проживання осіб, які захворіли.

фото ілюстраційне

Перейти до вмісту