Ви тут:
Спорт Суспільство 

6000 бігунів з 38 країн світу: відбувся найбільший онлайн-забіг України

У ювілейному Київському півмарафоні 10th WORK.UA KYIV HALF MARATHON Online взяли участь майже 6000 бігунів з 38 країн світу.

Як розповіли у Федерації легкої атлетики, пробігти Київський півмарафон можна було за межами Києва і навіть України. Одночасно 10th WORK.UA KYIV HALF MARATHON Online долали бігуни в 38 країнах та на 5 континентах.

На Трухановому острові 19-20 вересня була організована стартово-фінішна зона, де київські бігуни могли стартувати під стартовою аркою, як у докарантинні часи. Усього за два дні на Трухановому пробігли більше тисячі бігунів, у тому числі телеведучі Олександр Попов, Слава Варда, Олександр Денисов, заступник голови фонду Державного майна Костянтин Кошеленко, тренерка та письменниця Марі Карачина, перша українська бігунка, яка подолала шість мейджор-марафонів світу Лариса Гетьман-Гнідунець. Бігунів підтримували родичі та волонтери, а на фініші кожен вдягав медаль, яка заздалегідь приїхала до нього поштою.

Читайте також: У Полтаві забіг “Полтавська ніч” відбудеться в онлайн-форматі: триває реєстрація

Вперше в історії Київського півмарафону в межах заходу відбувся забіг з собаками. 230 бігунів разом зі своїми собаками взяли у ньому участь та здобули медалі для себе та жетони-адресники для своїх чотириногих напарників.

Перейти до вмісту