Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

“Ворскла” презентувала новий комплект форми бренду Nike

Напередодні старту в ювілейному чемпіонаті України, а саме тридцятому за ліком за часів незалежності нашої держави, футболісти полтавської «Ворскли» презентували новий комплект форми всесвітньовідомого бренду Nike.

Як зазначають самі Ворскляни, їх спеціальне вбрання стало ще більш якісним: його не відчуваєш на собі, одразу ніби зливаєшся з формою, стаючи єдиним цілим, екіпіровка приємна навіть на дотик.

Привілеїв у нового комплекту форми, до речі, виготовленого в Нідерландах, чимало. Суто для візуального сприйняття: на телекартинці форма матиме ще яскравіший вигляд, у порівнянні з попередньою, розширилась і гамма кольорів. Багато хто з футболістів оцінив незвичний, але такий ефектний третій комплект ігрових футболок – сталевого кольору. З’явився в арсеналі синій светр голкіпера.

На грудях, як і останні 15 років, красується лого та ім’я генерального спонсора FERREXPO. Не забуваємо також, що нинішній рік ювілейний для клубу – адже 65 років тому у Полтаві було створено першу команду майстрів, яка стала родоначальницею нинішньої «Ворскли» – візитної картки Полтавщини у спорті.

Перейти до вмісту