Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

“Ворскла” підписала досвідченого оборонця

За полтавців виступатиме Сергій Яворський.

Про це повідомляє сайт полтавського клубу.

“Добре знаний українському вболівальникові досвідчений центральний захисник Сергій Яворський сьогодні підписав дворічний контракт із полтавською «Ворсклою».
Сергій народився у Донецьку та є вихованцем футбольної школи «Олімпік-УОР». Саме в «Олімпіку», 2006-го, Яворський і дебютував в дорослому футболі. На той час він перебував у клубі в оренді, права на футболіста належали «Шахтареві». Потім більше 10 років Сергій провів у складі «Маріуполя». Із невеличкою перервою на «Оболонь» із Києва та «Тобол» із Казахстану. Викликався Яворський і до збірної України різних вікових груп до U-21 включно”, – йдеться у повідомленні.

Сергій Яворський народився 12 квітня 1986 року в місті Донецьк. Вихованець футбольної школи клубу «Олімпік-УОР» із міста Донецька, після чого підписав контракт із місцевим «Шахтарем».
Сергій Яворський під час виступів за «Оболонь». 17 жовтня 2009 року.

У дорослому футболі дебютував 13 квітня 2006 року виступами за «Олімпік» (Донецьк), у якому грав на правах оренди півтора сезони, узявши участь у 38 матчах чемпіонату. Більшість часу, проведеного у складі донецького «Олімпіка», був основним гравцем команди.

Читайте також: «Ворскла» вперше за багато років готується до початку сезону в Україні

Улітку 2007 року перейшов на рік на правах оренди в «Іллічівець», у складі якого також здебільшого виходив на поле в основному складі команди, зігравши у 38 іграх і допомігши команді виграти Першу лігу та повернутися в елітний дивізіон.

Із 2008 року два сезони також на правах оренди захищав кольори «Оболоні», допомігши команді піднятись в елітний дивізіон. Тренерським штабом нового клубу також розглядався як гравець «основи».

До складу «Іллічівця» вдруге на правах оренди приєднався 4 червня 2010 року, а 11 січня 2012 року маріупольська команда повністю викупила трансфер гравця.

У червні 2015 року відправився за кордон, підписавши контракт із казахстанським «Тоболом». У грудні 2016 року офіційно залишив казахстанський клуб.

Перейти до вмісту