Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

У Полтаві відкрили два волейбольні майданчики

20 серпня у Полтаві відкрили два волейбольні майданчики на стадіоні «Динамо». Раніше ґрунтові площадки переобладнали в сучасні майданчики із синтетичним покриттям.

Про це повідомили у Полтавській ОДА.

Голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов сказав, що подібних якісних локацій для волейбольних тренувань має ставати все більше.

«Певен, що такий майданчик не буде пустувати. На ньому гратимуть у волейбол як любителі, так і вже відомі спортсмени, – сказав Олег Синєгубов. – Вітаю спортсменок волейбольного клубу «Полтавчанка», які цього року стали гравцями Суперліги з волейболу».

Нові площадки збудували за кошти міського бюджету. Оновлення стадіону «Динамо» – на завершальному етапі. Футбольне поле, волейбольні та футбольні майданчики, тренажерна площадка вже мають якісне покриття та обладнання. Залишилося реконструювати стрілковий тир.

Після офіційного відкриття відбулася товариська гра між командами волейбольних клубів «Полтавчанка» та «Полтавчанка -Молодь». На другому майданчику свою майстерність показали команди юнаків і дівчат Полтавської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву№2.

Фото: Полтавська ОДА

Перейти до вмісту