Ви тут:

У Нових Санжарах за програмою ЄС побудують ЦНАП

6 серпня з 12:00 до 14:00 у Новосанжарській ОТГ на Полтавщині відбудеться підписання Меморандуму про співпрацю громади та Програми ЄС «U-LEAD з Європою» щодо будівництва Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) у громаді.

Очікується, що будівництво завершиться до кінця 2020 року, а для відвідувачів ЦНАП почне працювати у лютому 2021 року. У новій будівлі ЦНАП, що буде створена за шведським проєктом, облаштують 11 робочих місць.

У ЦНАП надаватиметься понад 150 послуг, включно з реєстрацією місця проживання, бізнесу, нерухомості, актів цивільного стану, послугами соціального характеру, пенсійними та іншими послугами необхідними для мешканців громади та району. Також у ЦНАП буде встановлена електронна черга та передбачене місце для встановлення паспортної станції. Планується, що новостворений ЦНАП обслуговуватиме як мешканців Новосанжарської громади, так і всього району.

Для представників ЗМІ буде організовано трансфер з Полтави.

Участь у події підтвердили:

Людмила Рабчинська, заступник Міністра цифрової трансформації України
Сусанна Делланс, директор Програми «U-LEAD з Європою» від Sida
Представник Полтавської ОДА
Інна Коба, голова Новосанжарської ОТГ

Для акредитації звертайтеся до комунікаційних експертів напрямку з покращення якості надання адмінпослуг для населення Програми «U-LEAD з Європою»: Олена Молодцова, +38 063 184 53 26, [email protected], Вікторія Залозна, +38 093 169 24 26, [email protected]

Перейти до вмісту