Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці на реалізацію соціальних програм виділили 100 тис. грн

Фінансова підтримка з міського бюджету Кременчука для реалізації соціальних програм і проєктів недержавних неприбуткових організацій становить 100 тис. грн.

18 серпня під головуванням заступника міського голови Руслана Проценка відбулося засідання ради міжсекторного партнерства, на якому було проведено другий етап соціальних програм і проєктів недержавних неприбуткових організацій – 2020, повідомили у Кременчуцькій міськраді.

Руслан Проценко нагадав, що цього року на реалізацію соціальних програм і проєктів недержавних неприбуткових організацій в міському бюджеті передбачено 100 тис. грн. На участь у конкурсі соціальних програм і проєктів недержавних неприбуткових організацій надійшло 6 проєктів від 5 громадських організацій Кременчука.

Нагадаємо, ГО «Кремень Дзюдо» на розгляд ради подала заявку на реалізацію проєкту «Організація відкритого Всеукраїнського турніру з дзюдо «КREMENСUР»; ГО «Футбольна академія “Ягуар» – на провадження проєкту «Програма розвитку дитячого футболу»; ГО «Моя щаслива родина» – на проведення проєкту «Street live music»; ГО «ФК «Кременчук» – на реалізацію проєкту «Футбол від А до Я» і ГО «Фонд підтримки студентської молоді» – на два проєкти «NEосвіта» і «PROфесія мого свідомого майбутнього».

У рамках засідання була проведена презентація програм-претендентів на фінансову підтримку міського бюджету.

За результатами оцінювання на реалізацію соціальних програм і проєктів фінансова підтримка міського бюджету розподілена таким чином:

ГО «Футбольна академія “Ягуар» проєкт «Програма розвитку дитячого футболу» – 15 тис. грн.;

ГО «Моя щаслива родина» проєкт «Street live music» – 15 тис. грн.;

ГО «ФК «Кременчук» проєкт «Футбол від А до Я» – 10 тис. грн;

«Фонд підтримки студентської молоді» «NEосвіта» – 17,5 тис. грн.;

«Фонд підтримки студентської молоді» «PROфесія мого свідомого майбутнього» – 19 тис. грн.;

ГО «Кремень Дзюдо» проєкт «Організація відкритого Всеукраїнського турніру з дзюдо «КREMENСUР» – 23,5 тис. грн.

Перейти до вмісту