Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Білорусі виготовили першу партію тролейбусів на автономному ходу для Кременчука

На підприємстві  «Бєлкоммунмаш» виготовили для Кременчука  першу партію дванадцятиметрових тролейбусів на автономному ходу. Всього їх замовлено 8 одиниць, наразі повністю готові до відправки у Кременчук – 4.

Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

“Тролейбуси мали б надійти до міста найближчим часом, але через складну політичну ситуацію у Республіці Білорусь, їх відправлення з заводу–виробника дещо затримується”, – йдеться у повідомленні.

Як наголосив міський голова Віталій Малецький, саме ці тролейбуси курсуватимуть через Крюківський міст, вони мають забезпечити нормальне транспортне сполучення між лівобережною і правобережною частинами міста. Проїзд у новому транспорті буде комфортним і дешевим, зі збереженням усіх законних пільг. Це черговий серйозний крок вперед у розвитку комунального пасажирського транспорту Кременчука та забезпечення жителів міста комфортним пасажиро перевезенням.

Подібний електротранспорт  виробництва «Бєлкоммунмаш» успішно експлуатується в білоруських містах Гродно, Вітебськ, Гомель, а також в українських – Івано-Франківську, Одесі, Дніпрі. 

Фото: Кременчуцька міськрада

Перейти до вмісту