Ви тут:
Суспільство Україна 

Шмигаль привітав будівельників з професійним святом

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль привітав працівників будівельної галузі з нагоди Дня будівельника та вручив їм почесні грамоти та подяки.

Урочиста нарада відбувалась 6 серпня глава Уряду підкреслив значущість будівельної галузі для розвитку української економіки: «Розвиток будівництва — це і десятки тисяч нових робочих місць, і розвиток суміжних галузей, таких як промислове виробництво, логістика, фінанси. Завдяки зусиллям будівельників та інвестиціям, які вони роблять в економічну стабільність, Україна сьогодні простіше проходить кризові часи».

Денис Шмигаль подякував будівельникам за ініціативність у реформуванні галузі та за те, що в непрості часи вони продовжують розвивати Україну.

Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов під час свого виступу нагадав, що 5 серпня Уряд схвалив нову Державну стратегію регіонального розвитку на 2021 – 2027 роки.

«Стратегія має створити умови для життя і розвитку людини незалежно від місця проживання. А досягнути високих стандартів життя без забезпечення доступної соціально-економічної, медичної та житлової інфраструктури та якісних доріг неможливо. Це — результат роботи сотень тисяч професіоналів будівельної та суміжних галузей», — відзначив Олексій Чернишов.

Перейти до вмісту