Ви тут:
PROвсе Відео Суспільство 

Серіал “Корона”: назвали дату прем’єри 4 сезону

Стрімінгова платформа Netflix оголосила дату прем’єри 4 сезону серіалу “Корона”. Драма про королівську родину Британії з’явиться на екранах 15 листопада.

У мережі оприлюднили 30-секундний тизер нового сезону, у якому з’явилась Олівія Колман, яка грає королеву Єлизавету II, пише 24 канал.

На офіційному YouTube-каналі компанії Netflix опублікували тизер 4 сезону драматичного телесеріалу “Корона”. Прем’єра відбудеться вже 15 листопада. 

У 30-секундному тизері постала королева Єлизавета ІІ. Її Величність у серіалі грає 46-річна британська акторка Олівія Колман. У кадрі вона з’явилась з промовистою фразою: “Чомусь такому важливому, як монархія, просто не можна дозволити провалитися”. 

У відео також з’явилась американська акторка Джилліан Андерсон, яка втілює колишню прем’єр-міністра Великої Британії Маргарет Тетчер. Зі спини в тизері постала 24-річна Емма Коррін, яка грає принцесу Діану. Вона зображена у весільній сукні в день одруження з принцом Чарльзом. 

Зйомки 4 сезону серіалу “Корона” завершилися в березні. Він охопить прихід Маргарет Тетчер на посаду прем’єр-міністра та складні стосунки між принцом Чарльзом та Діаною. На прем’єру 5 сезону серіалу очікують 2022 року, адже знімальна група робить перерву наступного року й призупиняє виробництво. 6 сезон серіалу стане заключним. 

https://lifestyle.24tv.ua/serial-korona-tizer-data-premyeri-4-sezonu_n1399693

Перейти до вмісту