Ви тут:

ПриватБанк запустив перші в Україні біометричні pos-термінали

ПриватБанк запустив перші в Україні біометричні платіжні POS-термінали з технологією FacePay24, яка дозволяє оплачувати покупки обличчям. Як повідомив керівник напрямку обслуговування торгових підприємств ПриватБанку Євген Васильцов, вже сьогодні оплата обличчям доступна на 280 POS-терміналах Android PAX, мережу яких банк активно розширює в торгових точках країни. До кінця року ПриватБанк встановить в Україні 8 700 біометричних POS-терміналів.

У Полтаві POS-термінали діють за адресами:

“Майбутнє тепер ще ближче, оплата обличчям, яка ще кілька років тому вважалася фантастикою, доступна всім клієнтам ПриватБанку і будь-яким торговцям, – зазначив Євген Васильцов. – У більшості з нас, напевно, зараз з собою немає навіть гаманця, тому що всі карти – в смартфоні. Ми йдемо далі і зробили загальнодоступною технологію, яка дозволяє робити покупки, навіть якщо забути вдома телефон”.

Для використання сервісу «оплати обличчям» необхідно встановити на смартфон оновлений додаток Privat24 і активувати оплату FacePay24. Потім, слідуючи підказкам програми, потрібно зробити три селфі з різних ракурсів і прив’язати до свого обличчя обрану банківську карту.

Щоб здійснити оплату в POS-терміналах Android PAX, потрібно після введення суми на терміналі вибрати оплату обличчям, подивитися в фронтальну камеру терміналу і натиснути кнопку “оплатити”. Після підтвердження операції пін-кодом обраної карти, покупка буде оплачена.

FacePay24 використовує одну з провідних в світі систем автоматичного розпізнавання обличчя Amazon Rekognition і забезпечує повну безпеку персональних даних клієнтів, включаючи технічні і фізичні контролі, шифрування даних при зберіганні і передачі.

Перейти до вмісту