Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Прем’єра “Танців з зірками”: хто візьме участь

30 вересня на телеканалі “1+1” стартує новий сезон популярного танцювального шоу “Танці з зірками”. 

Відомо, що суддівське крісло зайняла артистка балету Катерина Кухар, хореограф Влад Яма та легенда української хореографії Григорій Чапкіс, пише 24 канал. Всього за головний трофей замагтимуться 14 пар.

Учасники шоу

Олег Винник та Олена Шоптенко

Першим учасником розважального шоу “Танці з зірками” став популярний співак Олег Винник. За традицією, знаменитості беруть участь у #танціззіркамиchallenge та передають естафету один одному. Таким чином розсекречують всіх 14 учасників проєкту. На танцювальний паркет Олег Винник вийде разом із хореографинею Оленою Шоптенко.

Надія Мейхер та Кирило Васюк

Надія Мейхер – одна з найяскравіших солісток колективу першого складу гурту “ВІА Гра”. Її колегою у першму складі стала Альона Вінницька. У 2006 році Надія Мейхер знову покинула гурт – на піку популярності вона почала працювати на українському телеканалі “СТБ” в якості провідної щотижневої програми “Неймовірні історії кохання”. У 2009 році акторка вчергове стає учасницею гурту, а вже у 2011 році назавжди покидає колектив. Боротися за перемогу на проєкті Надія Мейхер буде з багаторазовим чемпіоном міжнародних танцювальних турнірів Кирилом Васюком.

Санта Дімопулос та Максим Леонов

Санта Дімопулос – українська модель, чемпіонка світу з фітнесу, “Міс Україна Всесвіт-2006”, співачка, учасниця українського проєкту “Фабрика зірок-3”, екссолістка групи “ВІА Гра”. Партнером третьої учасниці шоу “Танці з зірками” колишньої солістки гурту “ВІА Гра” Санти Дімопулос став хореограф, віцечемпіон України та світу із латиноамериканських танців Максим Леонов.

Тарас Цимбалюк та Яна Заєць

Український актор Тарас Цимбалюк став четвертим учасником розважального танцювального проекту “Танці з зірками”. Найбільшу популярність він здобув завдяки головному герою у фільмі “Чорний ворон”, а хвиля ще більшої популярності настала після зйомок у серіалі “Спіймати Кайдаша”, в якому він зіграв Карпа. Партнеркою українського актора, виконавця головної ролі фільму “Чорний ворон” та серіалу “Спіймати Кайдаша” Тараса Цимбалюка стала хореографиня Яна Заєць.

Дар’я Петрожицька та Ігор Гелуненко

Дар’я Петрожицька – українська акторка театру та кіно. Здобула популярність завдяки ролі Лізи у серіалі “Папік”. Дівчина також є фіналісткою вокального шоу “Голос країни”.  З Дар’єю Петрожицькою на паркет вийде новий хореограф Ігор Гелуненко.

Юлія Саніна та Дмитро Жук
Юлія Саніна – фронтвумен українського популярного гурту The Hardkiss. У 2014 році гурт The Hardkiss випустив свій дебютний студійний альбом “Stones and Honey”. У 2017 році Юлія Саніна стала наставником талант-шоу X-Фактор. Наприкінці 2019 року артистка записала пісню “Вільна” в дуеті з Тіною Кароль. Боротися за перемогу на проєкті фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна буде з хореографом Дмитром Жуком, який вже вчетверте братиме участь у шоу.

Слава Камінська та Дмитро Дікусар

Слава Камінська – солістка популярного українського гурту “НеАнгели”. У 2018 році вона стала учасницею “Танців з зірками”, однак під час репетицій, через неакуратне падіння вона отримала травму та покинула проект, не станцювавши навіть перший танець на паркеті. Учасниця дуету “НеАнгели” Слава Камінська під час танцювального проєкту буде виборювати перемогу з досвідченим хореографом Дмитром Дікусаром. 

Дмитро Танкович та Ілона Гвоздьова
Дмиро Танкович – популярний білоруський телеведучий в Україні. На телебачення вперше потрапив у 1999 році. Співпраця з українським телеканалом “СТБ” у Дмитра почалася з першого сезону проєкту “Україна має талант”. Дмитро Танкович вийде на паркет з Ілоною Гвоздьовою, яка зараз перебуває на останніх місяцях вагітності. Хореографиня у 2018 році здобула перемогу на шоу з Ігорем Ласточкіним.

Alyona Alyona та Юрій Гуріч

Олена Савраненко – популярна українська реп-виконавиця, яка відома під псевдонімом Alyona Alyona. Протягом багатьох років знаменитість спробувала себе в різних професіях: від шкільного вчителя до касира. Реп-виконавиця Alyona Alyona танцюватиме з хореографом Юрієм Гурічем, який вперше бере участь в шоу “Танці з зірками”.

Олексій Завгородній та Юлія Сахневич
Позитив – сценічний псевдонім Завгороднього. Перші хіти гурту “Время и Стекло”, учасником якого він був, які “вибухнули” на всіх радіостанціях та музичних каналах досі пам’ятають фанати. Серед них – “Так выпала Карта”, “Любви Точка Нет”, “Кафель”, “Гармошка”, “Потанцуй со мной”. Ексучасник гурту “Время и Стекло” Позитив підкорюватиме танцювальний паркет з хореографинею Юлією Сахневич.
Сергій Танчинець та Яна Цибульська

Сергій Танчинець – лідер гурту “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ”. Гурт розпочав свій виступ у закарпатському місті Мукачево, де вперше заявив про себе широкому загалу 14 січня 1999-го року. Танчинець вийде на паркет з танцівницею Яною Цибульською, яка в попередніх сезонах шоу танцювала з Русланом Сенічкіним та DZIDZIO.

Сергій Мельник та Аделіна Делі

Сергій Мельник – український футболіст, у 2016 році став центральним захисником молдовського клубу “Мілсамі”, втім зараз його футбольна кар’єра на паузі. У 2015 році здобув популярність на українському телебаченні, ставши головним героєм шоу “Холостяк”. На танцювальний паркет футболіст Сергій Мельник вийде з хореографинею Аделіною Делі. 

Арам Арзуманян та Антоніна Руденко

Арам Арзуманян – український актор, який здобув найбільшу популярність завдяки комедійним фільмам “Скажене весілля” та “Великі Вуйки”. Останні кілька років Арам Арзуманян проживає в Києві та активно знімається в українському кіно. У його скарбничці ролі в серіалі “Пацики”, у фільмах “Стоматолог”, “Шанс на любов” та багато інших. Актор Арам Арзуманян вийде на паркет з танцівницею Антоніною Руденко, яка братиме участь у шоу “Танці з зірками” вперше.

Ольга Фреймут та Ілля Падзина

Ольга Фреймут – українська телеведуча, журналістка та письменниця. Популярність на українському телебаченні здобула завдяки ранковій програмі “Підйом” на “Новому каналі”, яку вела з Сергієм Притулою та Олександром Педаном. Згодом Фреймут стала ведучою соціального реаліті-шоу “Ревізор”, яке показувало українцям якість закладів сфери обслуговування. Ольга Фреймут готується вийти на паркет з Іллею Падзиною.

Читайте також: Телеведуча Ольга Фреймут заразилась коронавірусом, зараз знаходиться вдома на самоізоляції

 

Перейти до вмісту