Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Полтавців привітали з Днем державного прапора та Днем незалежності України

23 серпня українці відзначають День державного прапора. А 24 серпня святкують День незалежності України. З цієї нагоди голова Полтавської облради Олександр Біленький та голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов звернулися до мешканців області з вітаннями.

Дорогі земляки!

Щиро вітаю вас з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України!

Творити власну історію, господарювати на своїй землі, розбудовувати державу – це висока честь і великий обов’язок, який випав на долю кожного з нас.

Ми довели світові, що можемо захистити своє право жити вільно на рідній землі, самостійно вирішувати власну долю. Слава мужнім захисникам державного суверенітету і територіальної цілісності України! Світла пам’ять загиблим героям.

Тільки об’єднавшись, ми зможемо збудувати економічно сильну, соборну державу, де головним пріоритетом будуть права людини, а найвищою цінністю – людське життя.

Пам’ятаймо, що майбутнє України залежить від нашого патріотизму, щоденних конкретних справ, роботи на результат.

У цей святковий день бажаю вам і вашим родинам миру, міцного здоров’я, натхнення на добрі справи, добробуту! Бережімо незалежність України!

Голова Полтавської обласної ради

Олександр Біленький

Дорогі полтавці!

Щиро вітаю з Днем Державного Прапора та 29-ю річницею незалежності України!

Обидва дні символізують нашу свободу, перемогу, здатність будувати своє майбутнє і бути господарем у власному домі. Ми згуртувалися навколо єдиної мети – побудови справедливої й заможної держави, де кожен має рівні права і можливості.

З кожним роком наша країна і ми стаємо більш зрілими, впевненими, сильними. Україна досягла того віку, коли фундамент уже закладений, а всі шляхи розвитку визначено. Вона добре зарекомендувала себе на світовій арені.

Впевнений – наша держава і далі продовжить так само стрімко розвиватися й у кожного українця з’явиться ще більше приводів пишатися нею!

Бажаю всім особистих та професійних перемог, міцного здоров’я, щедрої долі, миру і добра!

Олег Синєгубов,

голова Полтавської обласної

державної адміністрації

Ілюстрація / REUTERS

Перейти до вмісту