Ви тут:

Полтавці мають нагоду проконсультуватися щодо відновлення платоспроможності фізичних осіб

Асоціація правників України (АПУ) повідомляє про запуск процедури надання консультацій у рамках Проекту «Надання безоплатних консультацій з питань відновлення платоспроможності фізичних осіб», що реалізується за підтримки Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору». За консультаціями можуть звертатися громадяни України, що мають заборгованість за кредитом, виданим банком до 07.04.2014 року, за виключенням обставин, якщо фізична особа брала кредит у банку з метою здійснення підприємницької діяльності.

Консультації надаватимуться по всій території України у телефонному режимі та електронною поштою кваліфікованими правниками з таких питань:
• аналіз боргових зобов’язань боржника (кредитних договорів та договорів забезпечення);
• визначення можливості застосування реструктуризації валютних кредитів, передбаченого Кодексом;
• розрахунок орієнтовних сум та строків погашення боргів або надання рекомендацій щодо альтернативних шляхів погашення заборгованості.

Для отримання консультацій необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням.

Крім того,  можна скористатися калькулятором для розрахунку реструктуризації боргу, розміщеним на сайті АПУ у розділі «Проекти» – «Надання безплатних консультацій з питань відновлення платоспроможності фізичних осіб».

Звертайтеся за номером телефону 0 800-33-94-64 або на адресу електронної пошти [email protected].

Перейти до вмісту