Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Не стало експрокурора Полтавщини

Про причини смерті Романа Андреєва не повідомляється.

Про це повідомляє Прокуратура Полтавської області.

“Колектив органів прокуратури Полтавської області висловлює глибокі співчуття родині і близьким Романа Андрєєва у зв’язку з його передчасною смертю.
За час роботи в органах прокуратури Роман Геннадійович обіймав різні посади, а в 2011 році очолював прокуратуру Полтавської області. Він був великим професіоналом і вмілим керівником”, – йдеться у повідомленні.

Роман Андрєєв народився в Слов’янську. Працював слідчим в слов’янській прокуратурі, старшим слідчим слідчої частини відділу нагляду за додержанням законів спецпідрозділами по боротьбі з організованою злочинністю в Донецькій обласній прокуратурі. Пізніше був переведений старшим слідчим в прокуратуру Донецька. Працював заступником прокурора Костянтинівського району, потім протягом трьох років очолював прокуратуру Артемівського району. У 2007 році був призначений прокурором Краматорська.

Читайте також: На Полтавщині директор підприємства та двоє бухгалтерок привласнили понад 18 млн грн держкоштів, — прокуратура

Був переведений з посади прокурора Краматорська на посаду заступника прокурора Донецької області, а через місяць став першим заступником.

У лютому 2011 Роман Андрєєв став прокурором Полтавської області. У червні того ж року очолив прокуратуру Донеччини.

Перейти до вмісту