Ви тут:
Спорт Суспільство 

Національна команда України з футболу розпочинає збір у Харкові

Національна команда України в Харкові розпочне свій перший тренувально-підготовчий збір у 2020 році. Як відомо, через пандемію COVID-19 усі ігри збірних, які мали відбутися до цього часу, були скасовані.

Як розповіли в УАФ, близько опівдня чартерним рейсом із міжнародного аеропорту Бориспіль до столиці Слобожанщини вирушила делегація синьо-жовтих у складі тренерського штабу, адміністративного й медичного персоналу та 19-ти гравців, більшість з яких було внесено Андрієм Шевченком до розширеного переліку із 37-ми виконавців для підготовки до стартових матчів Ліги націй УЄФА.

Сьогодні керманич збірної у зв’язку з великою кількістю травмованих оборонців додав до списку центрбека київського «Динамо» Олександра Сироту. Для 20-річного футболіста це дебютний виклик до національної команди.


Тож у середу роботу на зборі розпочнуть гравці «Динамо» й «Шахтаря», а також Олександр Зінченко, клуб якого перебуває у відпустці.

Читайте також: У Полтаві сьогодні проведуть матч Кубка України з футболу

Оскільки решта іноземних ФК, за які виступають українські збірники, готується до матчів внутрішніх чемпіонатів, хлопці прибуватимуть до розташування національної команди впродовж тижня, після їхніх клубних поєдинків.

Таким чином, на зборі в Харкові тренерський штаб остаточно визначиться зі складом команди для участі в офіційних матчах.

Перейти до вмісту