Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині в бригаді тактичної авіації пройшло командно-штабне навчання

У бригаді тактичної авіації повітряного командування «Центр», що на Полтавщині, відбулось чергове командно-штабне навчання.

Про це повідомили на Facebook-сторінці 831 бригада тактичної авіації.

Авіатори удосконалювали навички із планування та управління підрозділами військової частини у ході ведення бойових дій. За словами командира – полковника Олега Паливоди, бригада підтвердила спроможність виконання завдань із протиповітряної оборони важливих об’єктів держави та угрупувань військ.

“Дані навчання – це апогей підготовки командування, штабів, підрозділів, за підсумками яких командир бригади й очільники вищих штабів мають змогу визначити здатність частини своєчасно реагувати на військові загрози та виклики сьогодення”, – наголосив він.

Керівник командно-штабного навчання начальник авіації – начальник управління підготовки авіації Командування Повітряних Сил полковник Сергій Голубцов зазначив, що авіатори добре показали свої вміння, колективну злагодженість, розуміння алгоритму прийняття рішення:

“Відчувається, що у бригаді протягом року провели достатню кількість заходів підготовки. Зауважень стосовно порядку дій, термінів виконання завдань та оформлення звітних документів у мене немає. Бригада готова до виконання завдань”.

Фото: Facebook

Перейти до вмісту