Ви тут:

На Полтавщині під виглядом працівників Пенсійного фонду орудують шахраї

Кризові явища в економіці щоразу загострюють криміногенну ситуацію в суспільстві та викривають все нові й нові шахрайські схеми і методи випатрошення і без того небагатих гаманців пенсіонерів. Знову на телефон «гарячої» лінії Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області (56-53-29) надходять непоодинокі тривожні дзвінки від громадян літнього віку.

Люди повідомляють про те, що їм телефонують незнайомі особи і, представляючись працівниками Пенсійного фонду, пропонують підготувати наявні готівкові кошти і пенсійні посвідчення для подальшого обміну. Що міняти, навіщо міняти – не зрозуміло, але в будь-якому випадку з боку працівників Фонду подібні пропозиції надходити не можуть.

Про це розповіли у Головному управлінні Пенсійного фонду України в Полтавській області.

“Шановні громадяни! Будьте пильними! Не піддавайтеся на сумнівні пропозиції, тим більше ті, що пов’язані з грошовими операціями. Не допускайте незнайомих людей до своїх помешкань, адже злодії ховаються під різними обличчями! У разі появи чи дзвінків сумнівних осіб звертайтеся до відділень національної поліції”, – зазначається у повідомленні.

фото ілюстрааційне

 

Перейти до вмісту