Ви тут:
Суспільство 

МАУ скасує у вересні низку рейсів до Європи

В авіакомпанії інформують, що рейси скасовують через карантинні обмеження країн «шенгенської зони» і інших країн світу.

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» оновила програму польотів на початок осені з урахуванням епідеміологічних обмежень країн «шенгенської зони» і інших країн світу. Про це повідомляє Главком.

Зазначається, що МАУ у вересні змушена скасувати рейси до Венеції (VCE), Стокгольму (ARN), Копенгагену (CPH), Гельсінкі (HEL), Неаполя (NAP), Цюріху (ZRH), Будапешту (BUD), Тбілісі ( TBS), Ларнаки (LCA), Франкфурту (FRA), Відня (VIE) і Варшави (WAW).

Читайте також: Дослідження «чорних скриньок» збитого літака МАУ розпочнеться в Парижі 20 липня

Авіакомпанія інформує, що внутрішні рейси будуть здійснюватися за напрямками з Києва до Львова (LWO), Херсону (KHE) і Одеси (ODS).

«З 3 вересня з Києва до Львова рейси будуть виконуватися по понеділках, четвергах і п’ятницях. Зі Львова до Києва будуть виконуватися рейси по вівторках, п’ятницях і неділях. З 4 вересня з Києва до Херсона можна дістатися п’ятницях і неділях. З Херсона до Києва по понеділках і суботах. Починаючи з 2 вересня з Києва до Одеси рейси будуть виконуватися щодня, крім вівторка. З Одеси до Києва можна буде дістатися щодня, крім середи», – йдеться у повідомленні.

Перейти до вмісту