Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

«Кременчук» обіграв «Барсів» у стартовій грі Кубку Донбасу-2020

В Дружківці стартував дев’ятий розіграш традиційного передсезонного турніру Відкритого Кубка Донбасу-2020.

Про це повідомляє сайт ХК «Кременчук».

В рамках стартового матчу турніру зійшлися майбутні півфінальні суперники плей-офф чемпіонату УХЛ-Парі-Матч «Білий Барс» та «Кременчук».

Матч команди розпочали досить впевнено, але саме підопічні Олександра Савицького змогли не тільки перекидати свого супротивника, але і першими реалізувати свої гольові моменти. Першу шайбу для «місцян» на турнірі закинув новачок клубу Назір Гічебіков, скориставшись точним пасом від Всеволода Толстушко в більшості.

У перерві нападник кременчужан Тимур Гриценко сказав:

«У грі трошки є сумбур, адже це перший матч після паузи. Звичайно, це як генеральна репетиція перед полуфіналом, тому що всього три гри на турнірі і відразу плей-офф. У другому і третьому періодах будемо продовжувати грати в активний хокей, що дозволило нам отримати більшість і закинути першу шайбу».

Зрівняти рахунок «Білий Барс» зміг в другому періоді, а до цього гра В’ячеслава Новицького в воротах не дозволяла «барсам» відігратися. Першу шайбу на турнірі в складі білоцерківців закинув форвард Дмитро Даниленко. Однак, після закинутої шайби підопічні Костянтина Буценка провалилися в грі і дозволили «місцянам» вирватися вперед на дві шайби, які на свій рахунок записали капітан «Кременчука» Микола Кисельов і форвард Тимур Гриценко.

Читайте ще: ХК «Кременчук» посилився героєм Кубка Казахстану

Третю двадцятихвилинку «барси» почали з закинутої шайби – знову відзначилося ланка Німенко-Даниленко – Благой. На цей раз Роман Благой забивав, а Дмитро Даниленко асистував досвідченому напарникові. Після цієї шайби команди провели досить гострі 10 хвилин ігрового часу, постійно атакуючи ворота один одного, а потім обмінялися закинутими шайбами – спочатку кременчужан вперед вивів Андрій Леонов, а до мінімального рахунок знову скоротив Микита Лесников.

На останній хвилині зустрічі “барси”, в надії відігратися, замінили голкіпера на шостого польового гравця та пропустили в порожні ворота. Крапку в матчі поставив захисник Давид Григорян, встановивши остаточний рахунок у матчі. Є перша перемога ХК «Кременчук» після тривалої паузи.

«Білий Барс» – «Кременчук» 3:5 (0:1, 1:2, 2:2)

Шайби: 0:1 Гічебеков (Толстушко, більш.), 6:48; 1:1 Даниленко (Благой, Німенко), 25:27; 1:2 Кисельов (Чемерілов), 30:06; 1:3 Гриценко (Толстушко, Гічебеков), 36:24; 2:3 Благой (Даниленко, Грицюк), 44:53; 2:4 Леонов (Толстушко, Гічебеков), 55:55; 3:4 Лесников (Гринкевич), 57:04; 3:5 Григорян (Кисельов), 59:55.

Перейти до вмісту