Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

Карантинна освіта: коли у полтавських вишах стартує навчання

Через пандемію коронавірусу в Україні цього року значно змістились терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання, вступної кампанії, а відповідно, й початок нового навчального року.

Окремі вищі навчальні заклади Полтави оприлюднили дати початку навчального року. У Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г. Короленка з 1 вересня розпочнеться очне навчання з елементами дистанційних технологій для студентів 2-4 років навчання бакалаврату та 2 року навчання магістратури. А з 15 вересня перші курси бакалаврських та магістерських програм навчатимуться очно.

Також розклад навчання оприлюднив Полтавський університет економіки і торгівлі. З 1 вересня розпочинають навчання студенти 2-4 років навчання спеціальності “Право” бакалаврату та студенти всіх спеціальностей 2 року навчання магістратури. З 15 вересня розпочинається навчання студентів всіх спеціальності першого курсу бакалаврату і магістратури, а також 2-4 років навчання бакалаврату всіх спеціальностей (окрім Права).

 

Перейти до вмісту