Ви тут:
Анонс Культура Оголошення Суспільство 

Divan Dance: полтавців запрошують долучитися до домашнього танцювального онлайн-чемпіонату

У 2020 році не обов’язково займатися танцями на паркеті, разом з тим і не обов’язково танцювати на телевізійних танцювальних шоу, щоб стати відомим.

Театр Танцю Foresight започаткував унікальний формат, домашнього танцювального онлайн-чемпіонату Divan Dance. Завдання якого, залучити, як можна більше людей до своєї улюбленої справи, не відходячи від свого улюбленого дивану. Стиль танцю і декорації, а також вік й досвід – не важливі. Головне, щоб партнером в танці був диван – його вік та досвід, також не важливі! Танцювати можна, що завгодно. Головне – бажання продемонструвати свій талант і не боятися опублікувати це в інтернеті.

“Для нас, це був експеримент. Ми маємо невеликий досвід в організації танцювального фестивалю, який проходить влітку в Болгарії й називається «Танцюй українське». У цьому році повинен був бути третій сезон, але поки в нинішній ситуації, складно щось прогнозувати. Бувши на карантині, була можливість з усіма тримати зв’язок в соцмережах. Той рух, до якого звикли танцюристи зменшився в рази, багато хто падав духом. Ось, ми й вирішили зробити танцювальний онлайн-батл”, – розповідають організатори Divan Dance, Олександр Лещенко та Ліна Верес.

Найбільш талановитий та креативний учасник отримує супер-приз – 20000 грн. І можливість придбати собі нового диванного партнера для наступного сезону, або розповісти про інші плани в інтерв’ю топовим українським ЗМІ. Володарі 2 та 3 місця отримують 3000 та 2000 грн. відповідно, в той час на лідерів глядацьких симпатій чекають круті та цінні призи.

“Плюси батлу очевидні: можна взяти участь, не виходячи з дому. Простими словами, не відходячи від свого дивану – звідси й назва Divan Dance. Виграти грошові призи, показати себе, поділитися своєю творчістю й отримати новий заряд емоцій. У даній ситуації це дуже важливо”, – доповнюють Ліна та Олександр.

Divan Dance – це інноваційний формат танцювального конкурсу, який проходить повністю в онлайні. Унікальна можливість продемонструвати свій талант зірок українського танцю.

Переможцями першого Divan Dance стали:
Анастасія Брехова – Гран-прі (20000 грн)
Посилання на відео переможця.
Посилання на відео (турове завдання).

“Хочеться подякувати проєкту Divan Dance. Він вніс багато нового в моє життя! Це перший проєкт, перший танцювальний конкурс, в якому я брала участь”

Максим Григоров – Перше місце (3000 грн)
Посилання на відео (фінал).
Посилання на відео (турове завдання)

“Коли стартував проєкт Divan Dance, я не думав, що буду брати участь, думав спостерігати з боку за учасниками. Адже я ніколи не брав участь в таких проєктах. Але, мені прийшло запрошення взяти участь, і я вже не міг відмовитися”

Наталія Короткіна – Друге місце (2000 грн)
Посилання на відео (турове завдання).
Посилання на відео (фінал).

“Я вдячна організаторам за спонукання до дiї, можливість творити та виражати себе

Ксенія Рябоконь – Третє місце (1000 грн)
Посилання на відео (фінал).
Посилання на відео (турове завдання).

“Я дуже рада, що зважилася взяти участь в цьому конкурсі! Це був мій перший досвід в зйомці танцювального відео, я і не думала, що мені це так сподобається, збере стільки позитивних відгуків та надихне на подальший розвиток. Дуже хотілося проявити себе, перевірити свої сили й все вийшло, чому я дуже рада. Дякую величезне за цю можливість, спасибі членам журі та всім учасникам за натхнення і конкуренцію”

Перейти до вмісту