Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві перевірили ресторани на дотримання карантинних обмежень

Учора, 5 липня, фахівці ГУ Держпродспоживслужби у Полтавській області обстежили заклади громадського харчування. 

Перевірили ресторани «Хуторок», «Козачка», «Панорама», «Ханума» та «Криниця», що на Леваді,  повідомили у ГУ Держпродспоживслужби у Полтавській області.

Під час перевірок грубих недоліків спеціалісти не виявили. Усі порушення усувалися одразу після рекомендацій і пояснень. Серед них і вимога подавати сіль і перець відвідувачам ресторанних закладів виключно у стікерах. Така норма Головного державного санітарного лікаря України. 

Фото: Держпродспоживслужби

поширити новину: