Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

У Полтаві оголосили конкурс етно-дизайну ескізу одягу

Департамент культури, молоді та спорту Полтавської міської ради оголошує проведення відкритого міського конкурсу етно-дизайну ескізу одягу «Етнокласика: сучасне дихання».

Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Конкурс проводиться у номінації: дизайн одягу. Головне завдання – виконати парний ескіз сучасного одягу (чоловічий та жіночий), використовуючи фольклорні мотиви народів світу.

У конкурсі можуть взяти участь учні трьох вікових категорій: І – молодша – 9 – 11 років, ІІ – середня – 12 – 14 років та ІІІ – старша – 15 – 18 років.

Роботи учасників виконується у різних техніках та за допомогою різноманітних матеріалів за вибором виконавця. Формат роботи: А-2.

“Конкурсні роботи на розгляд журі подавати не оформленими. Зі зворотної сторони роботи необхідно розмістити паспорт конкурсної роботи, в якому обов’язково чітко вказувати друкованими літерами  інформацію: прізвище, ім’я, по батькові учасника (повністю), дата народження учасника, назва та дата виконання роботи, контактні дані (моб. телефон, електронна адреса).

“До конкурсної роботи необхідно додати копію свідоцтва про народження учасника. Роботи переможців не повертаються і можуть експонуються на виставках, а також бути використаними у друкованій продукції без погодження з автором”, – йдеться у повідомленні.

Роботи подавати до відділу культурно-мистецької роботи Управління культури Департаменту культури, молоді та спорту Полтавської міської ради за адресою: майдан Незалежності, 5, каб. 21 до 10 серпня 2020 року.

Церемонія нагородження та виставка робіт переможців відбудеться до Дня Незалежності України.

Фото: ЕТНОХАТА

 

Перейти до вмісту