Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві 51 дитина чекає на власне житло від держави

У Полтаві внесли зміни до списку дітей-сиріт, що потребують житла. Станом на 30 липня 51 дитина віком від 16 до 23 років чекає на власну квартиру.

Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Ініційована секретарем Полтавської міської ради Олександром Шамотою робоча група попередньо затвердила список дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, віком від 16 до 23 років у тому числі дітей, які досягли 23-річного віку протягом поточного бюджетного року, та перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітету Полтавської міської ради станом на липень, які мають відповідний статус і потребують поліпшення житлових умов, для виплати грошової компенсації із визначенням окремо щодо кожної дитини обсягу такої компенсації для забезпечення їх житлом за рахунок субвенції з державного бюджету.

До цього списку внесли 53 дитини, які чекають на власне житло від держави. Проте, 30 липня, під час чергового засідання робочої групи цей список відкорегували.

“Так, кількість дітей та осіб, зазначених категорій у віці від 16 до 23 років, у тому числі діти, які досягли 23-річного віку протягом поточного року, складає 51 особа. Відповідно потреби в субвенції з державного бюджету, що відтепер складає понад 27 млн грн”, – йдеться у повідомленні.

Фото: Полтавська міськрада

Перейти до вмісту