Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

У Миргороді триває спартакіада трудових колективів: лідирують працівники освіти

4 липня 2020 року в спортивному залі гімназії ім. Т.Г. Шевченка відбувся черговий етап Спартакіади трудових колективів – змагання з дартсу. В особистому заліку серед чоловіків переміг Олександр Назаренко з команди працівників освіти, друге місце посів представник держустанов Олексій Блискавка.

Про це повідомили у Миргородській міськраді.

Третій призер змагань визначився лише в додаткових підходах між представником ЗАТ “Миргородкурорт” – Ігорем Сіденком та представником держустанов – Олександром Середою. З перевагою в одне очко переміг Олександр Середа, який і посів третє місце.

В змаганнях серед жінок впевнену перемогу здобула представниця освітян Ірина Маслак, друге місце посіла Марія Литвиненко – з команди 3 ТВУЗ. На третьому місці розташувалась представниця коледжу Марина Чорногорець.

В командному заліку в змаганнях з дартсу перемогла команда освітян.

Після проведення змагань з 7 видів спорту в командному заліку лідирує команда працівників освіти, яка набрала 100,5 залікових очок. На другому місці розташувались представники 3 ТВУЗ набравши 91,5 очок. Третіми йдуть представники державних установ, які здобули 82 очки, четвертими представники коледжу – 81,5 очка. На цьому тижні відбудуться завершальні ігри змагань з волейболу.

Перейти до вмісту