Ви тут:
Суспільство 

У Кременчуці 440 загальнобудинкових приладів обліку теплової енергії потребують повірки

Про це повідомив на засіданні штабу з підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років керівник КП «Теплоенерго» Кременчука Віталій Одношевний. Він зазначив, що відповідно до чинного законодавства повірка загальнобудинкових приладів обліку теплової енергії не входить до затвердженого у Кременчуці тарифу на теплову енергію. У разі укладання будинком нової угоди з комунальним підприємством надання цієї послуги буде передбачено угодою.

На жаль, у зв’язку із карантином, пов’язаним із розповсюдженням COVID-19, розпочати цей процес можна буле лише з 1 січня 2021 року, зазначили у Кременчуцькій міськраді.

Повірку лічильників мешканці можуть здійснити за власний рахунок, вартість послуги для 1 квартири складатиме від 50 грн., в залежності від поверховості будинку та кількості під’їздів.

Віталій Одношевний зазначає, що якщо прилад обліку не пройде повірку, то послуга з теплопостачання нараховуватиметься згідно з нормативами, що значно дорожче ніж за показниками лічильника. На даний час вже розпочали процес повірки загально будинкових лічильників за кошти мешканців 82 житлових будинки із 440, які мають її здійснити.

фото ілюстраційне

Перейти до вмісту