Ви тут:

Суд зобов’язав полтавку прибрати з берега Ворскли баню та інші незаконні споруди

Полтавський апеляційний суд залишив у силі рішення районного суду Полтави, який задовольнив позовну заяву Полтавської місцевої прокуратури до фізичної особи про знесення самочинного будівництва та звільнення земельної ділянки площею понад 0,13 га і вартістю 508 тис. грн, розташованої у межах прибережної захисної смуги річки Ворскла.

Таким чином, Прокуратура відстояла свою позицію у двох судових інстанціях: полтавка зобов’язана звільнити землю водного фонду. Як повідомили у Пресслужбі прокуратури Полтавської області, у судах двох інстанцій прокуратура довела, що жителька Полтави всупереч вимогам законодавства, без дозвільних документів у сфері містобудівної діяльності на пляжі «Дублянщина» побудувала баню й інші споруди та самочинно використовує у комерційних цілях земельну ділянку водного фонду.

“У зв’язку з тим, що рішення суду набрало законної сили, особа повинна звільнити землю, що знаходиться у власності територіальної громади міста, за власний рахунок знести самочинно збудовані капітальні і тимчасові споруди та привести ділянку у попередній стан”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до вмісту