Ви тут:

Сприятимемо, щоб усі дитячі оздоровчі заклади Полтавщини працювали у чотири зміни, – Наталія Шкоденко

Цього року дитячі оздоровчі заклади не відкриють до серпня у зв’язку з пандемією коронавірусу  в країні. Тож у Департаменті освіти і науки Полтавської ОДА визначають пріоритетні завдання організації дитячого оздоровлення на наступні роки.

Про оздоровлення дітей та використання потужностей дитячих закладів оздоровлення та відпочинку різних форм власності говорили на засіданні колегії Департаменту освіти і науки ОДА.

 

“Екватор літа, але, у зв’язку з карантином, дитячі оздоровчі заклади не працюють. До проекту рішення плануємо внести низку першочергових завдань. Зокрема, сприятимемо, щоб усі оздоровчі заклади працювали у чотири зміни”, – зазначила заступник начальника управління – начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА Наталія Шкоденко.

Також Наталія Шкоденко наголосила, що заклади Полтавщини зможуть додатково оздоровити ще близько 10 тисяч дітей.

“Після завершення реконструкції Полтавського обласного дитячого оздоровчого центру “Маяк” щоліта охоплюватимемо послугами оздоровлення 2400 дітей, майже 1000 спортсменів там проходитимуть збори. Також це буде гарна база для оздоровлення дітей з інвалідністю. У наступні роки зможемо додатково забезпечити послугами оздоровлення близько 10 тисяч дітей”, – наголосила Наталія Шкоденко.

фото ілюстраційне

Перейти до вмісту